Lipgloss eco no1        87% eko

                 
Ger läpparna fin glans och fördjupar dess egna färg
med en nyans av mosade hallon.


Lipgloss eco ger läpparnas tunna och känsliga hud skydd, vård och näring.
En mix av naturliga eteriska oljor är milt virushämmande samt ger ökad cellaktivitet och cirkulation och främjar friska, mjuka och vackra läppar. Hjälper och lugnar vid spruckna, irriterade läppar. Doften är varm och mjuk men samtidigt frisk.

Eco Lipgloss innehåller inga konserveringsämnen och inga syntetiska
doftämnen eller djurtest.


* = ekologisk kvalité / ecological


Innehåller: ricinolja eko *, jojobaolja * eko, moringaolja, bivax * eko, naturligt E-vitamin * eko, bisabolol, naturlig färg Cl nr 75470, naturliga eteriska oljor. Naturliga ämnen som ingår i de eteriska oljorna=Limonen, linalol, geraniol, benzyl benzoat.

Ingredients: Ricinus communis Oil *, Simmondsia chinensis Oil *, Moringa Oleifera Seed Oil, Cera flava *, Tocopherol acetate *, Bisabolol, natural color Cl no 75470, essential oils. Natural substances in essential oils: limonen, linalol, geraniol, benzyl benzoat. 10 ml


Innehåll:
Svenska
/ INCI

Aromaterapi: Lipgloss innehåller naturliga eteriska oljor för doft och effekt.

Bivax * eko / Cera flava ger skydd till hud/läppar samt ger mjukhet men även mjukar upp torra och nariga läppar och hud och är även bra mot självsprickor. Dessutom verkar bivax lugnande och lenande på hudirritationer.

Bisabolol
/ Bisabolo lär ett naturligt aktiv ämne som finns i kamomillblomman och har använts inom naturmedicin i hundratals år, och är mycket väldokumenterad, som ett anti-inflammatoriskt och antibakteriellt medel, även mot svampinfektioner. Inom kosmetikabranschen används Bisabolol p.g. a. sin lugnande inverkan på känslig och irriterad hud.

E-vitamin / Tocopherol / Tocoheryl Acetate är en antioxidant som används i hudvårdsprodukter som ärrläkare och hjälpare mot rynkbildning och oelasticitet av huden samt gör att huden kan tillgodogöra sig näringen i vegetabiliska fetter. E-vitamin gör även oljor/fetter mer hållbara och förhindar att fria radikaler uppstår vilka anses ha ett samband med åldrandet.

Jojobaolja* eko / Simmondsia chinensis Oil innehåller flytande vax som lätt förenar sig med hudens översta lager (hornlager) där den skyddar och binder hudens fukt. Oljan är mild och de flesta tål den mycket bra. Genom sin talgbalanserande förmåga passar oljan både fet och torr hud och gör läppar/hud dessutom mjuk och sammetslen. Jojobaolja används ofta i solprodukter då den ger naturligt skydd, till viss del, mot ultraviolett ljus.

Ricinolja * eko / Ricinus communis Seed Oil är en mycket fet olja som absorberas långsamt av huden. Därför är den utmärkt att använda i bl.a rengöringsprodukter samt läppstift och läppglans. Oljan har även andra användningsområden. Inom ayurvedisk medicin används uppvärmd ricinolja i behadling av reumatism, ryggskott och ischias. Med ricinolja kan man även reducera s.k. åldersfläckar - pigmentfläckar - leverfläckar.

 



panerai replica | replica watches sale | rolex replica sale | rolex replica watches